Eroottiset tarinat suomi nurmo

eroottiset tarinat suomi nurmo

on vaarallisen lähellä. Mutta vain tiettyyn rajaan. Ja saat tulla, D lukee ajatukseni. Kumpiakaan en nyt tarvitse.

Eroottiset tarinat: Eroottiset tarinat suomi nurmo

Sinä kesäkuisena perjantaiaamuna istuin tympäntyneenä venerannassa. Se myötäilee kevyesti D:n käden liikkeitä ja janoaa lisä kosketusta. Mielikuvitukseni oli jo alkanut laukata. Kun moottorivene halkoi hiljakseen tyyntä merenselkä, kukaan meistä ei puhunut mitän. Ajattelin ensin kieltäytyä, suutahtaa ja käntyä kannoillani. Jos asiaa tarkemmin ajatteli, suorastaan pantavan oloinen luontokappale. D liikkuu sisälläni välillä hitaasti ja syvälle, välillä rajusti nussien. Jatkan hellä suuhoitoa huulet turvoksissa ja kuola valuen, kunnes miehellä on muita ajatuksia. Sormet jatkavat jalkojeni väliin, tunnustelevat, hieraisevat kuin kokeeksi klitoristani.

Videos

Nuat: Eroottiset tarinat suomi nurmo

Vaikka oli mullakin tosi nastaa. Perillä saaressa kultani halusi jakaa meille roolit. Nauramme rivouksillemme ja ahmimme hyvä fiilistä. Alavatsassani muljahtaa, kun mietin D:n tuoksua, huulia niskassani, reisiä omia reisiäni vasten, käsiä tiukasti pakaroillani. Yritän työntä peppuani vastaan, mutta mies komentaa mut olemaan paikallani. Lopulta olen täynnä ihanaa jäykkä kullia, ja olen pökertyä mielihyvästä. Pidin katseeni tiukasti kiinni lattiassa, jotta se ei olisi kavaltanut ajatuksiani. Mies alkaa nuolla mua pitkin lipaisuin pyllyreiästäni klitorikseen asti.

Yllätyksiä saunamökissä: Eroottiset tarinat suomi nurmo

Mies riisuu ja istahtaa laiturin penkille. Saan sen sisäni tuskallisen hitaasti. Hän astui luokseni ja otti toisen rintani huuliensa väliin. Kahlaamme uimaan, vesi huuhtelee ja viilentä tahmaista ihoa. Heti oot tällä alasti, kun päsemme mökille, aurinko on puskenut esiin pilvien takaa. En ollut mökki-ihmisiä, enkä pitänyt muutenkaan pariskuntaviikonlopuista. Jostain kaukaa kuului kinastelua. Mitä hittoa, mumisin takaisin. Hoki mantramaisesti konsultin juttujaan ja myrkytti jokaisen läsnäolijan fiiliksen. Mies tuijotti rävähtämättä esiin pullahtanutta poveani, lipoi huuliaan eikä tehnyt oloani lainkaan helpommaksi. Eikä aikaakaan, kun mimmi oli täysin hiilenä. Se tuntuu niin hyvältä, että voisin jopa laueta ilman klitoriskontaktia. Pakenenko, vai mitä teen. Tyynen kesäaamupäivän rauhaa rikkoivat ainoastaan lokkien räkäisyt sekä tukahdetut voihkaisuni, sillä en halunnut tämän kuuluvan pämökkiin. D pitä ronskilla otteella kiinni lantiostani, panee rytmikkästi jämäkin työnnöin ja huokailee nautinnosta. Soutuvene on loitonnut, kuikkakaan ei enä huuda, ilta-aurinko lämmittä. Ainakaan ennen elokuun loppua. Olin ensin todella vihainen tästä pelleilystä, mutta toisaalta ilahduin samalla siitä, kun huomasin haluavani omaa kultaani vielä paljon enemmän. Riisun mekkoni, ei tänne kukaan näe. Suljen silmät ja torkahdan. Hyvä on sitten, jos se saa sut hiljenemän. Niinpä lampsimme peräkkäin rantasaunalle ja ryhdyimme ensin siivoamaan sitä hiirenpapanoista ja muusta. Pari sekuntia myöhemmin mies laukeaa voimalla sykkien sisälle lihaani ja lyyhistyy huohottaen alaselkäni vasten. Järvivesi tuntuu sormien välissä mukavan viileältä.

0 ajatusta “Eroottiset tarinat suomi nurmo

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *